Godvergeten

Een groep jonge mensen die zich bezig houdt met menselijke maatschappelijke vraagstukken met cabaret, theater, muziek en performance.

Wie zijn wij en wat we doen:

6 jonge makers met ieder diens eigen discipline. Studenten vanaf het Utrechts conservatorium, Koningstheater Akademie, theateropleiding van het Koning Willem 1 College en HKU theater komen samen in deze formatie en delen allemaal dezelfde passie: theater.

Een groep jonge mensen die zich bezig houdt met hoe de mens zich positioneert in bepaalde maatschappelijke vraagstukken. Met een frisse en kritische blik worden deze vragen vertaald naar het theater.

Wat onderscheid ons: Deze groep jonge makers hebben allemaal dezelfde basis in theater. Na het afronden van het MBO theater artiest opleiding aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch zijn ze hun eigen weg in geslagen. Echter is theater altijd hetgeen geweest wat ze bij elkaar bracht. De de samenstelling van deze groep uiteen liggend: cabaret, theater, muziek en performance. Een krachtige combinatie die continue zorgt voor vernieuwing in de groep, het maakproces en het uiteindelijke product.

Act in 5 woorden: Muzikaal, humoristisch, onverwachts, maatschappij kritisch, uitgesproken. Wat verwachten we van AMZAF: AMZAF is een mooie mogelijkheid om langzaam naar buiten te treden als groep.

Stage 2 Theater / Woordkunst
20:15 – 20:35
22:10 – 22:30

Foto: Aarograph