Wat is AMZAF?

Lees verder over ons Young Toptalent festival.

Over

YOUNG TopTALENT FESTIVAL

Op AMZAF Young Toptalent Festival tref je gloednieuwe beloftes aan in een nostalgische setting. Zo’n 300 artiesten zijn geselecteerd om één van de 6 bijzondere podia te bestijgen. Elk discipline heeft een eigen podium.

De artiesten op AMZAF Young Toptalent Festival verdienen hun sporen as we speak. Of het nu gaat om finalisten van klassieke concoursen of ontdekkingen van moderne muziekprogramma’s, ze staan op AMZAF!

Beleving

IK GA NAAR AMZAF, WAT BELEEF IK DAN?

Op een zomeravond graas je door een programma gevuld met verschillende podiumkunsten. Je ontmoet dansers, rockers, popmuzikanten, singer-songwriters, woordkunstenaars, theatermakers en klassieke orkesten op unieke locaties. Er is in Nederland geen ander festival als dit.

Daarnaast  zijn alle stages ONBEPERKT toegankelijk, dus ook voor bezoekers met een beperking. De bijzondere locatie Bio Vakantieoord te Arnhem faciliteert dit.

Visie en missie

WAAROM WORDT AMZAF GEORGANISEERD?

AMZAF bestaat om twee redenen: om te inspireren en om talent verder te helpen.

Om te zeggen dat AMZAF de brug is van talent tot bekend gaat misschien nèt een brug te ver, maar AMZAF helpt zeker op weg! AMZAF brengt talenten dichter bij publiek met een goed ingericht podium en vraagt om aandacht voor de talenten. Wat aandacht krijgt groeit.

Strategie

WIE ZIJN DE INITIATIEFNEMERS VAN AMZAF?

AMZAF is een initiatief van de Kiwanis Club Arnhem. Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs: een club van mensen die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengen en dat uitgeven aan goede doelen.

Deze samenwerking resulteert in een verrassend stimulerend effect voor de totale beleving.
AMZAF is geen commercieel festival. Eventuele winst die gerealiseerd wordt gaat terug in het festival.