Ambassadeurs

We zijn bijzonder trots op de ambassadeurs die de visie en missie van AMZAF Young Toptalent Festival voorgaande jaren hebben ondersteund:

  • Jorge Pérez Martínez

    Jorge Pérez Martínez is geboren in Spanje en studeerde o.a. klassiek ballet bij Real Conservatoria Provessional de Danza te Madrid. Na zijn afstuderen werkte hij onder meer als professioneel danser bij Santamaria Compañia de Danza in Spanje, Ballet de Carmen Roche in Frankrijk, Ballet Bern in Zwitserland en Introdans in Arnhem. 

    Als choreograaf werkt hij voor Introdans, Generale Oost, Landestheater Eisenach in Duitsland, Valencia Endanza in Spanje, ISDS in Hong Kong en voor diverse opleidingen in Amerika en Europa. Jorge heeft als choreograaf voor de AMZAF editie 2018 een speciale AMZAF-choreo gemaakt, samen met 6 talentvolle jonge danstalenten ingestudeerd en deze op ons festival uitgevoerd.

  • Lavinia Meijer

    De in Korea geboren maar in Arnhem en Bennekom opgegroeide harpiste Lavinia Meijer heeft zich vanuit de klassieke traditie ontwikkeld tot een veelzijdig artiest. Dankzij haar gewaagde interpretaties van het werk van o.m. Philip Glass, Ludovico Einaudi, Ólafur Arnalds en Radiohead, is zij doorgebroken naar een jong publiek.

    Zij speelt solo in zalen als Luxor Live, de Melkweg en Paradiso, maar ook in Carré, Musis Sacrum, het Concertgebouw en Carnegie Hall. Dit jaar speelt zij op festivals als Cross-Linx en Oerol. In tv-programma’s als DWDD is zij veelvuldig te zien. Haar albums behalen hoge posities in de rock charts. Het voormalige wonderkind is uitgegroeid tot een volwassen artiest die buiten de gebaande paden durft te treden.